By Nord puder – lad moden flytte ind i dit hjem

By Nord puder – lad moden flytte ind i dit hjem
Alle elsker By Nord (foto cahetu.com)

Alle elsker By Nord (foto cahetu.com)

By Nord er specielt kendt for deres høje produktstandard og den kvalitet, som går igen i alle deres produkter. Der lægges stor vægt på et minimalistisk, skandinavisk og modeaktuelt design, som i al sin enkelthed skaber en rød tråd i dit hjem. De sidste par år har specielt dyreprint taget Danmark med storm – og det ser ikke ud til at stoppe nu. Med de smukke puder fra By Nord flytter moden ind i dit hjem på en stilfuld og jordnær måde.

By Nord Puder i flere størrelser

By Nord puderne findes i tre størrelser; 30x30cm, 40x40cm og 60x60cm. De helt små puder passer perfekt ind til børneværelset eller til at matche med de større puder. Én af hver størrelse i sofaen i stuen skaber et ensartet særpræg, men hvor hver enkelt pudes motiv stadigvæk skaber forskellighed. Pudebetrækkene er lavet af 100 % ægte bomuld og kan vaskes efter de angivne vaskeanvisninger.

Din personlighed – dit motiv

”Hvis du var et dyr, hvilket skulle det så være?” Du har nok hørt noget lignende før – måske på en anden måde? Det er almindelig kendt vi mennesker ofte forsøger at karakterisere vores personligheder gennem sammenligninger på forskellige måder. Hvilket dyr passer bedst på din personlighed og dit sindelag? By Nord puder fås med følgende dyre motiver: baby bjørn, baby elg, baby isbjørn, baby los, baby pingviner, dådyr, hare, isbjørn, måge, los, pindsvin, pingvin, polarræv, alm. rød ræv, sæl, ælling og ørn. Hvilket eller hvilke dyr passer bedst til dit hjem?

Se alle de søde puder fra By Nord

 

Læs meget mere om puder:

Pyntepuder har stor betydning for ethvert hjem

Hay pude pryder alle hjemmets hyggehjørner

Share

One Response »

  1. Pingback: Få et sejt børneværelse med en junior seng

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *