Drømmer du om en altan men kender ikke priserne?

Drømmer du om en altan men kender ikke priserne?
Altaner priser (foto: minaltan.dk)

Altaner priser (foto: minaltan.dk)

Hvis du bor i byen og savner lidt mere rum og lys, kan du tilbygge en altan. En altan er en frithængende konstruktion, som sættes fast til husmurens facade. Med en altan udvider du dit boligareal på en smart og effektiv måde og får et åbent rum, som du kan nyde året rundt. Uanset om du drømmer om en minigårdhave eller et sted, hvor du og dine venner kan nyde en kop kaffe ved cafébordet, så er en altan en rigtig god løsning.

Altan efter behov

Altaner giver dig muligheden for at nyde livet udendørs uden, at du skal forlade dit hjem. Altanerne fås i forskellige størrelser, men du kan samtidig også specialdesigne din altan med størrelse, omfang, materiale og farve, så den matcher din bolig helt perfekt. Altaner bygges ud fra din boligs form og passer derfor til alle boligtyper uden undtagelser. Alle af altanvarianterne lever op til de krav, der stilles vedrørende personsikkerhed samtidig med at der stilles 30 års garanti – dermed er de også fremtidssikrede.

Priser på altaner

Prisen på en altan omfatter mange forskellige ting og kan derfor kun gives ved et prisoverslag. Det er gratis og uforpligtende, så du kan roligt henvende dig til en sælger eller ekspert og forhøre dig om dine muligheder. Du kan samtidig prøve den helt unikke designguide på websitet og designe din altan præcis som du ønsker den, for derefter at få lavet et prisoverslag. Prisen dækker materialet, som er mængden af stål, glas og træ samt kompleksiteten af elementerne i monteringen. Prisen dækker også det administrative arbejde omkring indhentning af byggetilladelser samt mandetimer mv.

 

Læs mere om dine muligheder for en altan her

 

Læs meget mere om altaner:

Få et sikkert sted at slappe af med en stålaltan

Ny altan giver et nyt perspektiv på det hjemlige

Du kan få gavn af en altan i din bolig

Share

2 Responses »

  1. Pingback: Få lavet en glas altan og giv dit hjem det friske pust, det har brug for

  2. Pingback: Sådan bruger du din glas altan optimalt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *