En altan giver dig ro og fred

En altan giver dig ro og fred
Altaner (Foto: MinAltan.dk)

Altaner (Foto: MinAltan.dk)

Er vist ingen tvivl om, at det er vigtigt at tage sig tid til at holde en pause fra hverdagen en gang i mellem. Stress er et udbredt problem, og derfor kan det være meget godt at sætte uret i stå, læse avisen, drikke en kop kaffe og ikke lytte til andet end fugle, der synger.

Skab dig et pusterum

Hvis du virkelig har det sådan, at pauser er en by i Rusland. Så kan det være, at du skulle tage at bruge din altan til den. Et par timer hver eftermiddag i en stol på altanen kan gøre underværker. Her kan du lukke af ind til resten af familien i lejligheden, og så kan du nyde frisk luft og lys – som begge er gode for hjernen.

Mangler du det?

Der findes selvfølgelig en del lejligheder, som ikke er så heldige at have en altan. Men hvis du sidder nu og får ideer til, hvordan din opgang skal se ud med altan, er det bare at komme i gang. Lav en fælles ansøgning til kommunen, så I får jeres tilladelse hurtigere igennem. Snak om designet og se ellers på, at jeres nye altaner langsomt bliver en realitet. Så er det bare at smække fødderne op, drikke kaffen og nyde foråret i ro og mag.

Læs mere om altaner her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *