En seng, der gør din hverdag til en drøm

En seng, der gør din hverdag til en drøm
En god seng giver dig en god start (foto dunlopilo.dk)

En god seng giver dig en god start (foto dunlopilo.dk)

Senge har det med at give en lidt hård start på dagen. Man har egentlig sovet okay, men man er alligevel lidt stiv i nakken. Sengen former sig ikke helt efter kroppen, og det er som om, man er nødt til at kigge sig lidt ind i navlen for at få ryggen til at strække sig. Det skal være slut nu. Med en seng, der passer til dine behøv, forsætter din dag videre i en virkelig drømmeverden – så hvorfor ikke anskaffe dig en seng, der støtter dig og din krop?

Senge er meget forskellige. Det ved de fleste. Alligevel er det ikke altid, man får gjort op med sig selv, hvilken seng der egentlig passer til en selv. Eller også giver man op, før man overhovedet er gået i gang. ”Man beholder bare den gamle, den er fin nok”.

Men det er den altså ikke. Hvis du har rygproblemer er det en god ide at få undersøgt, hvor du har brug for støtte. Det er trods alt otte timer i døgnet, du ligger der – hvis du ellers overholder søvnrådene. Otte timer er i sidste ende en tredje del af dit liv. En tredje del, hvor du har mulighed for at tage dig ekstra godt af dig selv.

Elevationsseng – mere luksus til hverdagen

Når du er ude for at finde ud af, hvilken madras der passer til dig, kan du jo overveje, om du vil have det lidt mere luksuriøst.

Med en elevationsseng sover du ikke bare godt på din selvvalgte madras, du har også rig mulighed for at udnytte din seng, når du er vågen. Du kan for eksempel elevere dine ben lidt op efter en lang arbejdsdag. Eller du kan rette ryggen op til siddende position, så du kan læse, se TV eller bare nyde at sidde behageligt, uden at du behøver at rejse dig.

Med den rigtige seng får du både muligheden for en skøn start på arbejdsdagen, eller en fortsat god puttedag i sengen!

Klik her og se hvilken seng, der passer til dig

Share

2 Responses »

  1. Pingback: Du ligger bare bedre i senge fra wonderland

  2. Pingback: Lad Mette Ditmer sengetøj dekorere soveværelset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *