En Tempur hovedpude tager hensyn til dig

En Tempur hovedpude tager hensyn til dig
Stil dig kun tilfreds med de bedste puder (foto pudeland.dk)

Stil dig kun tilfreds med de bedste puder (foto pudeland.dk)

Du krammer og kysser med den? Den holder dig dit hoved? Den putter dig? Du går i seng og vågner med den? Du sover med den? Det din bedste ven i sengen – hovedpuden.

En hovedpude er ikke ligegyldig, da du er direkte kontakt med den natten igennem. Vi har ikke meget polstring i hovedet, og det er derfor ikke rart at lægge sit hoved hvor som helst. En tempur hovedpude er lavet til at forme sig efter lige netop dig, og den tager derfor hensyn til din ansigtform og størrelse. Det er rart.

Tempur hovedpuden giver den optimale støtte, fordi skummet former sig efter dit hoved. Det er vigtigt, for at dit hoved vejer (tro det eller ej) faktisk flere kilo, og det kan være hårdt for både ryghvirvler og nakke at bære på denne vægt. En tempur hovedpude giver maksimal støtte til din krop, fordi den former sig efter dig men ikke giver efter.

Du undgår at ligge i ubekvemme stillinger natten over, og du vil hurtigt mærke forskel. Den er især god til dig der døjer med ryg eller nakkeproblemer, og du vil hurtigt mærke, hvordan din søvn forbedres.

Tempur hovedpuder er for alvor blevet populære

Det er ikke længe siden, at disse hovedpuder var fremmede for mange af os, men rigtig mange danskere har efterhånden investeret i en tempur hovedpude. Vi var førhen vant til puder skulle være bløde bløde bløde. Tempur hovedpuden er også blød og behagelig, men den giver ikke efter, så nakken kommer i ubekvemme skæve stillinger. Den former sig efter kroppen og sikrer, at du ligger vandret.

Vi bruger sengen til meget andet end at sove. Efterhånden er sengen også et sted, vi spiser, drikker, læser og ser tv. Til disse beskæftigelser vil det være oplagt at vælge en gammeldags blød pude til at støtte og hygge med. Men skal vi bruge sengen til flere ting, bør vi også indrette os her efter.

Besøg et sengeland og prøv dig frem. Du får mange steder lov at lægge dig ned og afprøve diverse senge og puder.

Find en tempur hovedpude her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *