Få bedre nattesøvn med elevationssenge

Få bedre nattesøvn med elevationssenge
Det er på tide du får dig en elevationsseng (foto sengespecialisten.dk)

Det er på tide du får dig en elevationsseng (foto sengespecialisten.dk)

Det kan godt være svært at tænke sig, at noget så klassisk som en seng nogensinde skulle blive tænkt på en hel ny måde. Ligeså længe der har været mennesker, har der været en eller anden form for senge. Alligevel er der sket en stor udvikling på dette område. Blandt andet er elevationssenge kommet på markedet, noget der virkelig rummer nye muligheder.

Elevationssenge er blevet udviklet henover en periode, hvor man har eksperimenteret med at gøre senge mere behagelige og fleksible at ligge i. Det gjorde man blandt andet ved at gøre så man kunne rejse dele af sengen op, ofte ved hovedgærdet, så man kunne have en eller anden form for ryglæn. Alligevel er der langt fra dette, og så til den moderne elevationsseng.

Muligheder med elevationssenge

Alt efter hvilken elevationsseng, der er tale om, kan den hæves og sænkes i begge ender. Det gør, at man på mange måder kan udforme sin seng efter, hvordan man har lyst til at ligge. Nogle mennesker vil gerne kunne ligge på én måde når de skal til at falde i søvn, én anden måde mens de sover, og måske en tredje måde når de står op og lige skal til at vågne. Alt dette kan elevationssenge gøre.

Elevationssenge er drevne af elektriske systemer kombineret med arme, der kan bære sengen og personvægt. Det hele styres ofte af en fjernbetjening, der er monteret på en ledning i forlængelse af sengen, så man kan have den ved sit sengegærde altid.

Det er selvfølgelig nogle avancerede systemer, der driver elevationssenge. Alligevel er de efterhånden blevet så udbredte på tværs af flere producenter, at konkurrencen på dem begynder at blive større. Man kan altså sagtens gøre sig forhåbninger om at kunne købe en billig elevationsseng, hvis man blot søger de rigtige steder efter de gode tilbud.

Se på fantastiske elevationssenge her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *