Find dit nye funkishus på nettet

Find dit nye funkishus på nettet
Lad Funkishuset blive dit drømmehjem (foto benee-huse.dk)

Lad Funkishuset blive dit drømmehjem (foto benee-huse.dk)

Når du og din familie skal til at bygge et nyt funkishus, er det tilladt at hente inspiration alle steder fra; aviser, blade og boligmagasiner kan være en stor hjælp. Men nettet giver der et stort overblik over, hvad der er muligt.

3 eller 4 værelser?

Nettet kan hjælp jer langt, før I tager til det første møde med byggefirmaet. Det er nemlig en god idé at få lavet en liste med alle de ting, I godt kunne tænke jer i jeres nye hus. Så bliver det langt nemmere for byggefirmaet at hjælpe jer med at finde ud af, hvordan jeres drømmehus kommer til at se ud. Tag snakken hjemme om køkkenbordet; hvor stort skal huset være, hvor mange værelser, skal vi have en børne- og en voksenafdeling? Og brug internettet til at finde billede på, hvad der er muligt i et funkishus. En billedsøgning på google giver adskillige billeder, som I kan studere og finde inspiration i. På den måde bliver I bedst muligt klædt på til at starte på at bygge jeres nye drømmebolig.

Byggefirmaet kommer først

Hvis I endnu ikke har fundet et byggefirma, kan I også lede på nettet efter det. Her kan I nemt og hurtigt finde ud af, hvilke firmaer der tilbyder funkishuse. I kan se på nogle modeller af deres byggeri og spore jer ind på, hvem I kunne tænke jer, skal stå for at bygge jeres nye hjem.

Find dit nye funkishus, tryk her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *