Fransk altan giver fornyet energi

Fransk altan giver fornyet energi
Kom ud med en altan (Foto Minaltan.dk)

Kom ud med en altan (Foto Minaltan.dk)

Når du kommer hjem fra skole, arbejde, sport eller noget helt fjerde, så kan det ofte virke lummert og indelukket i din lejlighed. Det kan være svært at lufte ordentlig ud i små lejligheder, især efter bad, madlavning eller efter mange gæster. Rigtig mange mennesker får derfor påmonteret en fransk altan på lejligheden. På den måde kan du åbne to hele terrassedøre og få blæst lejligheden ordentlig i gennem. Frisk luft giver fornyet energi.

Lettere at vågne

Franske altaner er især praktiske i soveværelser. Det er skønt at stå op og åbne dørene i soveværelset og se ud over byen. Lyset og luften giver et frisk pust og pludselig er det lidt nemmere at komme ud af søvnrusen. Desuden er det vigtigt at lufte ordentligt ud, i sær i soveværelse, da der er enormt mange husstøvmider, som man i værste tilfælde kan blive allergiske overfor.

På din franske altan kan du hænge håndklæder ud, så de tørrer hurtigere efter bad, eller du kan hænge dynen ud, så den er frisk og lækker til om aftenen. En fransk altan giver din bolig personlighed, og der er stort set ingen grænser for, hvordan de kan se ud i dag.

Se franske altaner her!

Share

One Response »

  1. Pingback: Kom let ud og træk frisk luft med en altan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *