Funkis – så får du et praktisk og stilrent hus

Funkis – så får du et praktisk og stilrent hus
Moderne stilren minimalisme (foto benee-huse.dk)

Moderne stilren minimalisme (foto benee-huse.dk)

Hvis du står og skal til at bygge et splinternyt hus, er der masser af forskellige muligheder på markedet – Skagen huse, en villa, byhus osv. Er du meget til det praktiske og enkle, kan det være, at du skulle få dig et funkishus. Funkis er praktisk – som det ligger i ordet funktionelt. Her er der tænkt på, at huset skal være enkelt og kunne bruges i dagligdagen. For eksempel placerer man vinduet efter lysindfaldet, så der falder det bedste lys ind i huset. Dette tænker man mere på, end at vinduerne skal være placeret symmetrisk udefra.

Når man skal bygge et nyt hus er der selvfølgelig også andre måder at tænke hus på. Her får du 3 boligtyper.

3 boligtyper – Skagen, villa og funkis

Skagen huse:
Skagen huse er karakteriserede ved, at man tænker på harmoni, personlighed og så den gode kvalitet. Skagen huse kan passe ind både på landet og i byerne. Denne slags huse er mere ”gammeldags”, hvor der er tænkt på symmetrien, og det er ofte røde murstenshuse med et tegltag på.

Villa:
Med en villa bliver der tænkt på en helhed. Du er selv meget indblandet i, hvordan huset skal se ud, for det er dine ønsker og behov og så selvfølgelig grunden, hvorpå huset skal bygges, der bestemmer, hvordan din villa skal se ud. Er I en stor familie, der har brug for meget plads, så kan man sagtens bygge villaen i 2 etager.

Funkis:
Ved funkishuse er det, som tidligere nævnt, det praktiske der er det vigtigste. Mange kan også godt lide denne byggestil, da der er rene linjer, og kan man godt lide et stilrent hus, er funkis i hvert fald en mulighed.

Lige meget hvilken byggestil man foretrækker, når man skal bygge sit nye hjem, er det vigtigt at tænke over, at huset er energivenligt. Det skal være godt isoleret, så varmeregningen om vinteren bliver så lav som mulig.

Se et udvalg af Funkis huse ved: benee-huse.dk

Få mere information om funkis typehus

Share

One Response »

  1. Pingback: Gør det praktisk og enkelt med et funkis hus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *