Funkishuse – Smagfuldt design, der letter familiens hverdag

Funkishuse – Smagfuldt design, der letter familiens hverdag
Det er som om man har mere tid, i et funkishus (foto benee-huse.dk)

Det er som om man har mere tid, i et funkishus (foto benee-huse.dk)

I Danmark har man længe haft tradition for at bygge huse der, med deres pynt og krummelurer, så flotte ud udadtil, men som til gengæld haltede lidt bagefter med hensyn til indeklima. Vinduespartier har været set som pynt i stedet for de optimale lysfangere, de kan være, og symmetri har ofte spændt ben for løsninger, der kunne optimere husets inderside endnu mere. Dette er netop, hvad funkishuset har gjort op med, siden det gjorde sit indtog i Danmark, og i dag er byggestilen mere populær end nogensinde.

Man kan sige, at funkishuset er bygget indefra og ud, ikke omvendt. Her er det det brugervenlige og funktionelle design, der er i højsædet, for et hus skal i sandhed bruges. Et hjem skaber rammen om en dagligdag for levende mennesker og travle familier, og derfor skal det være let at leve godt. God ventilation, behagelige temperaturer og masser af lys er bare nogle af fordelene ved funkishuset, og det er lig med et hjem, der er godt at leve i.

Det miljørigtige funkishus er lige om hjørnet

I de nybyggede funkishuse er der taget højde for alt, også for miljøet. I Danmark er der sat en række krav i forhold til miljø- og energirigtighed, der er en del af 2020-planen, og det handler kort sagt om at vise et stort hensyn til vores skrøbelige klima. De nybyggede funkishuse efterlever disse krav, så du kan være med til at skåne miljøet, når du vælger nybyggeri.

Energirigtige løsninger i forhold til materialer, opvarmning og isolering tænkes sammen med smuk og funktionel arkitektur, så du får et hus med et godt indeklima, der tager hensyn til miljøet. Samtidig er brugervenlighed i designet i top, og huset fremstår uden ligegyldige detaljer, men med komfortable løsninger i stedet.

Se forskellige eksempler på funkishuse her

Share

One Response »

  1. Pingback: Funkishuse giver dig et hus lavet til at leve livet i

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *