Hay sengetøj kaster glans over dit soveværelse

Hay sengetøj kaster glans over dit soveværelse
Gør soveværelset endnu bedre med Hay sengetøj (foto cahetu.com)

Gør soveværelset endnu bedre med Hay sengetøj (foto cahetu.com)

Sengen er vel sagtens det møbel, som du bruger allermest tid i. Det er her, du lægger dig efter hver endt dag for at lade op til den dag, der kommer. Derfor skal du ligge godt, og din seng er garanteret indkøbt specielt til dig. Du har sat dig ind i, om madrassen skal være hård eller blød, og du har ligget på flere forskellige senge for at mærke efter, hvad der føles behageligt for netop din krop. Derfor skal du ikke stoppe med grundigheden, når først sengen står i soveværelset.

Du kan nemlig gøre en hel masse andet for at skabe et rigtig godt sovemiljø. Hele indretningen af dit soveværelse skaber jo rammerne omkring din seng, og hvis du skal sove rigtig dejligt, så skal du skabe en god stemning og masser af hygge omkring sengen. Lyset i værelset, måske en lille blomst og placeringen af sengen kan gøre meget, og rigtig lækkert sengetøj kan gøre endnu mere. Forestil dig at krybe ned under dynen i nyvasket økologisk bomuld. Se det er billetten til drømmeland.

Sengetøjet fra Hay fortæller en lille historie om dig

Vi kan vel blive enige om, at sengetøj er noget, man køber mest for sin egen skyld, men det har altså også den sideeffekt, at det er lækkert at se på. Du kan skabe et helt misundelsesværdigt hjem, og med soveværelset som hjemmets kerne kan udstråle en ro og afslappethed, som dine gæster helt sikkert vil bemærke.

Hay laver sengetøj i smukke farver, og hvis du vil have det lidt anderledes, kan du vælge sengetøj med spændende grafiske mønstre. Dyne- og pudebetræk leger med farverne og blander de forskellige kulører i utraditionelle mønstre. Men farverne holdes stadig i det mere sarte, og Hay sengetøjet vil uden tvivl være med til at lade roen falde omkring din seng.

Se et stort udvalg af Hay sengetøj her: http://www.cahetu.com/maerket/hay/sengetoj.html

 

Find mere inspiration til sengetøj via disse links:

Find junior sengetøj med god samvittighed

Junior sengetøj skal leve op til en del krav

Mette Ditmer sengetøj er sagen

Share

One Response »

  1. Pingback: Hay pude pryder alle hjemmets hyggehjørner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *