Hay viskestykker – funktionelle og flotte

Hay viskestykker – funktionelle og flotte
Stort udvalg af farver (Foto Cahetu.com)

Stort udvalg af farver (Foto Cahetu.com)

Køkkendesign er ikke bare skabe, skuffer og hårde hvidevarer. Jovist, der er da selvfølgelig de store linjer, der bestemmes af disse ting. Men for at toppe din køkkenindretning af, skal du have sans for detaljen – de små ting.

Og netop de små ting har designfirmaet Hay tænkt på, da de har designet deres nye kollektion af viskestykker til dagligdags brug. For det behøver ikke altid være de sædvanlige kedelige kokkeviskestykker, man bruger. Designerduoen Scholten og Baijings har begået fem forskellige viskestykker for Hay, der lynhurtigt frisker den ellers irriterende opvask en del op.

Spændende design

Er primært det, der kendetegner de forskellige viskestykker fra Hay. I alle pakker får du to viskestykker i forskellige farver. Uanset om du er til voldsomme og kraftige farver, eller er til det mere klassiske i form af grå og sort, så er der noget for dig. Derudover er alle viskestykkerne udstyret med smarte mønstre, og der er derfor noget for en hver smag.

Økonomisk er det muligt at være med for alle. Vi er godt nok ikke nede i IKEAS 10 viskestykker for hundrede kroner, men for 129,- kan du lige nu få dit eget sæt af de lidt mere specielle viskestykker fra Hay. (prisen er set på Cahetu.com d. 15/7-2012)

Se det store udvalg af hay viskestykker her

Share

2 Responses »

  1. Pingback: Viskestykker kan være brugskunst

  2. Pingback: Et Hay sengetæppe hører hjemme i dit soveværelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *