Højstole – En mellemstation i hverdagen

Højstole – En mellemstation i hverdagen
En højstol er også til de mindste (foto traevarer.dk)

En højstol er også til de mindste (foto traevarer.dk)

Har du en bar eller et højbord, du står mangler stole til?

Eller synes du, at højstoles slanke og uimodståelige stilrenhed er et must til din bolig?

Uanset hvad du tænker om højstole, vil du ikke gå galt i byen, når du køber dig et par.

Højstole fås i mange forskellige afskygninger. Metal, plastik og træ. I træ er højstole særligt elegante, stilfulde og praktiske. Træet er slidstærkt og langtidsholdbart, og du vil uden tvivl kunne bruge din højstol i træ i mange år. Derudover er der også forskellige træsorter at vælge imellem: Fra mørke nuancer til lyse ubehandlede træflader, der vil passe perfekt ind i et lyst og moderne nordisk køkken.

Køkkenøen

Til den høje køkkenø derhjemme, hvor der mangler lidt hygge og lidt selskab, er højstole en perfekt ide. Højstole gør det hyggeligere at være sammen i køkkenet. Derudover giver det også din familie mulighed for at sidde, snakke og hygge om maden. Hvis du har børn, vil højstole også være perfekte.

Ro ved en mellemstation

For den flotte køkkenø er jo beregnet til, at børnene kan sidde og lave lektier, mens forældre både kan være i kontakt med dem, mad og hinanden. Højstole bringer simpelthen sammenhold. Senere på aftenen når den lille er lagt i seng, kan højstolene også bruges. Til en enkelt gin & tonic ved hjemmebaren. Højstolene er som barstole, og du vil med garanti glæde dig over dem de tidlige morgentimer, hvor kaffen skal laves. Når minutterne er få, og der kun lige er tid til at sidde i køkkenet, inden dagens strabadser kalder. Med højstole har du en slags mellemstation, der gør samvær, nærvær og fordybelse til noget andet, end det vi har været vant til med sofaer, lænestole og fatboys. Højstole er til den energiske og den aktive, der ikke vil ligge på den lade side, men ønsker aktivt at starte dagen ud på en fornuftig måde.

Vil du købe højstole til dit hjem? Se her

Se på flere traevarer her:

Vil du gerne invitere dine gæster til et spisebord?

Lad vitrineskabe bløde dit køkken op

Du skal ikke skamme dig over at købe en skammel

Share

One Response »

  1. Pingback: Gør din vin lidt mere lækker med vinreoler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *