Madrasser kan redde din søvnløshed

Madrasser kan redde din søvnløshed
Svært ved at sove? Prøv en ny madras (foto sengespecialisten.dk)

Svært ved at sove? Prøv en ny madras (foto sengespecialisten.dk)

Er du en af de mange danskere, der lider af søvnløshed tit og ofte? Søvnbesvær kan skyldes rigtig mange forskellige faktorer, som alle desværre kan virke selvforstærkende. Stress er en af de hyppigste årsager til vågne nattetimer, og jo uregelmæssig, dårlig søvn eller mangel på søvn kan føre til endnu mere stress. Hvad mange ikke ved er, at det rette valg af madrasser kan afhjælpe problemet i stor stil. Ikke fordi, at den rette madras giver mindre stress, men fordi at den rette madras giver de mest optimale betingelser for en afslappet krop natten igennem. Der er ingen grund til at din madras skal forstyrre din nattesøvn.

Dårlige madrasser kan undgås

Mange sommer i virkeligheden med den forkerte madras, fordi den ikke bliver skiftet ud ofte nok. Rigtig mange danskere har således brugt samme seng eller madras i mere end ti år. Madrasser af lækker kvalitet kan holde i rigtig mange år, men din krop vil ændre sig med tiden, og det vil dit behov for bestemte madrasser også.

Derfor bør du altid få gode råd af en sengespecialist, og har du haft din madras i mange år, så bør du overveje, om det ikke er tid til at finde en ny lækker seng.

Kun du ved, om du foretrækker en blød eller hård madras, men ofte snyder man sig selv, fordi man foretrækker sin vante seng, da den er blevet en personlig ven gennem mange år.

Den gode madras skal støtte din ryg optimalt, den skal være vendbar, og så skal den have en god evne til at transportere sved og fugt.

Find forskellige madrasser her: http://www.sengespecialisten.dk/madrasser/

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *