Nomess rydder op i dit rod

Nomess rydder op i dit rod
Et must til de fleste hjem (Foto Cahetu.com)

Et must til de fleste hjem (Foto Cahetu.com)

Det er virkelig ingen skam at være bedre til at rode end at rydde op. Det problem er der mange, der har. Og det er som regel udtryk for, at man endnu ikke har fundet de rigtige opbevaringsløsninger endnu. Hemmeligheden er jo at finde noget opbevaring, som er nemmere, end det er at smide sine ting overalt. Det er svært, men Nomess kan give dig nogle forskellige muligheder.

De små ting er synderne

Det er som regel alt det, vi kalder nips, som er ophavsmand til et stort rod. Kommer man til at rode med de ting, er det ligesom om, det spreder sig hurtigere. Derfor er det en god idé at starte her, hvis man vil lave om på sin vane.

  • Hold styr på papirerne: Der er masser af vigtige papirer, man skal holde styr på. Og de kan hurtigt forsvinde på bunden af en rodebunke og lige pludselig ligger de på bunden af en skraldespand i stedet. A4 Drawer eller Clear Paper Tray fra Nomess er nogle løsninger her.
  • Hold fast på arvestykket: Smykker er nogle gange virkelig svære at holde styr på. De fleste har mange forskellige ringe, øreringe og halskæder, og de forsvinder så let. Så gør dig selv den tjeneste og få for eksempel fat i smykkeskrinet fra Nomess. Så behøver du ikke at rode rundt på gulvet efter den anden ørering næste fredag aften.

Se flere gode løsninger på opbevaringsbokse her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *