Ny altan giver et nyt perspektiv på det hjemlige

Ny altan giver et nyt perspektiv på det hjemlige
Forestil dig at strække dig på altanen om morgenen (foto minaltan.dk)

Forestil dig at strække dig på altanen om morgenen (foto minaltan.dk)

Overvejer du at få skiftet den gamle altan ud med en ny? Eller tænker du i det hele taget bare at få sat en splinterny altan op? I så fald er der god mulighed for begge dele.

Altaner findes i mange forskellige afarter. Nogle er som de franske, man kender fra Paris’ gader. Andre er store og praktiske som dem, der typisk er på de nye funkis villaer. Altaner kan også være en blanding midt i mellem, og en ny altan kan bygge præcis, som du helst vil have den. Det er blot at finde ud af, hvad du gerne vil bruge den til, og hvilket rum der skal føre ud til den.

Altaner fungerer godt som et rum med frisk luft. Et rum, der lukker naturen ind i køkkenet, når gryderne syder. Eller et rum, der suger efterårsduftene til sig og spreder dem i soveværelset, når altandøren sættes på klem.

En altan der passer til resten af hjemmet

Drømmer du om at have et rum i dit hjem, hvor I kan samles ti mennesker til middag? Det kan du få med en ny altan. Ønsker du dig et sted, hvor dine dyner kan hænge og lufte? Det kan de gøre på en ny altan.

En ny altan giver plads til det, du har brug for. Derfor kan en altan både være et ekstra rum, hvor ølkasser og tørrestativ kan stå. Men det kan også være et ekstra rum, hvor der er plads til samvær, nærvær og stilletimer.

Altanen kan dekoreres og monteres, som det passer dig. Hvis du vil have lagt trægulv, er det en mulighed, ligesom det er, hvis du gerne vil have rækværket lavet i en romantisk stil. Med en ny altan kan du få et ekstra rum, der enten passer til det hjem, du allerede har eller bidrager med noget, dit hjem ikke rummer endnu.

Se mulighederne for en ny altan her

Læs mere om forskellige altaner her

Share

2 Responses »

  1. Pingback: Du kan få gavn af en altan i din bolig

  2. Pingback: Læs her, hvorfor en fransk altan kunne være valget for jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *