Nybyggeri – her er tingene i tip top stand, når du køber

Nybyggeri – her er tingene i tip top stand, når du køber
Med nybyggeri flytter du bare ind - det er det (foto ltm.dk)

Med nybyggeri flytter du bare ind – det er det (foto ltm.dk)

Huskøb. Der er mange unge, der drømmer om at ende med noget, de selv skal gå og sætte i stand. De synes, at forestillingen er lidt romantisk – og så kan den slags boliger tit købes billigere end de nyistandsatte. Og der skal da heller ikke herske nogen tvivl om, at det er en god løsning for mange. Der er til gengæld også en hel del, der ender med at miste modet i et gør det selv projekt. Hvorfor? Fordi de har for travlt med alt muligt andet, som unge mennesker jo har i dag. Karriereræs, fritidsinteresser og projekt velfungerende børn.

Hvis du tror, at I er sådan en familie, der vil køre død i det, er det bedre at bruge de ekstra penge fra start på et hus, hvor I ikke selv skal lave noget – andet end at flytte jeres ting ind. Der er med andre ord ingen grund til at sætte parforhold og alt muligt andet over styr, fordi I tror, I har lyst til at gøre det selv. Hvad skal I så gøre – I skal bosætte jer i et nybyggeri.

Nybyggeri er problemfrit

I et nybyggeri fungerer tingene nemlig fra start, fordi de er nye og ubrugte og tip top i orden. Der er ikke vinduer, der skal udskiftes, et utæt tag, knirkende døre og skæve gulve. Det hele fungerer i et nybyggeri, fordi vi er blevet knaldgode til at bygge huse i Danmark, og et funktionsdygtigt hjem skal man absolut ikke undervurdere.

Nybyggeri ligger i øvrigt tit i et nabolag med en hel masse andet nybyggeri, der tit er ejet af andre unge mennesker, der er samme sted i livet som du og din partner. Det betyder, at der er nogen at tale med over hækken og en masse nye legekammerater til børnene.

Se mere nybyggeri hos ltm.dk

Mere om nyt hus her

Share

2 Responses »

  1. Pingback: Nybyggeri er en klassisk måde at tænke fremadrettet på

  2. Pingback: Topmadrasser kan forbedre din søvn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *