Plaider til stranden, sengen, sofaen – plaider til hyggen

Plaider til stranden, sengen, sofaen – plaider til hyggen
En plaid er altid god at have ved hånden (foto cahetu.com)

En plaid er altid god at have ved hånden (foto cahetu.com)

På stranden har du det med at få sand udover det hele. Du ligger og blunder lidt og pludselig har du fået rullet dig selv ud på sandet. Skønt. Med en plaid opstår det ikke. Det har en størrelse, så det er plads til armbevægelser. Eller bare plads til to personer.

Det samme gælder i sengen, det er for varmt til at ligge med dynen – eller en endda dobbeltdynen – med en plaid får du en lidt køligere løsning, der stadig er blødt og hyggeligt at putte med. Og igen, der er plads til to.

På sofaen er det også lidt overdådigt at bære dynen ind. Så i stedet for at nappe dynen fra sengen, som så må stå helt nøgen tilbage, er en plaid et rigtig godt alternativ. Med en plaid er der både godt design til sofaen, når du ikke bruger det. Plaider kommer i mange farver og kan pifte enhver jævn sofa op til noget særligt – om det så er pangfarver, sarte farver, mønstre eller noget simpelt, du mangler. Og når du bruger plaiden har du et perfekt stykke blødt stof at tage om dig og putte, slappe af, læse en bog. Koble fra. Uden du fryser.

Plaider som du vil have dem

En plaid kan som nævnt komme i mange farver. Men de findes også i forskellige størrelser – der findes et til det, du har brug for. Enkelsengen eller dobbeltsengen. Etværelsessofaen eller familiesofaen.

Hvis du tager et plaid med til stranden, skulle du overveje at investere i et med et kraftigt underlag. Det gør det bedre at ligge på, da fugten fra jorden ikke trænger op i det og gør dig kold (danske strande). Samtidig undgår du også at plaiden tager skade.

Hvis du gerne vil have et plaid, der passer til det hele, findes det også. Det kommer helt an på, hvad dine behov er – find inspiration i linket nedenfor.

Se udvalget af plaider her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *