Senge holder dig i gang længe

Senge holder dig i gang længe
En god seng lader dig 100% op (foto sengespecialisten.dk)

En god seng lader dig 100% op (foto sengespecialisten.dk)

Der er stor forskel på alle senge. Derfor kan det kræve kyndig vejledning, hvis du skal ud og investere i en ny seng. Købet skal være det helt rette for dig, da sengen er et af de vigtigste møbler i dit hjem. En god nats søvn er nemlig nødvendig, hvis du vil holde dig selv i gang hele din vågne dag, ligesom en god søvn giver mindre stress og sygdom. Det giver direkte livsforlængende livsglæde at sikre sig selv en god og regelmæssig søvn.

Kun du ved, hvor hård eller blød du foretrækker din madras, men det kan alligevel være en god ide, at få testet. Din vægt og din soveposition vil altid have betydning for, hvilken madras du skal vælge. Køb også en seng, der giver dig plads til at vende og dreje dig. Det gør vi meget, mens vi sover, og har du ikke den fornødne plads, vil du ikke kunne sove tungt. Ved du, at du sover meget uroligt, bør du vælge en madras, der også er hård i kanterne, så du ikke føler, at du tipper ud af sengen, hvis du nærmer dig kanten i søvne.

Flere senge til flere behov

Hvis du har behov for ekstra støtte eller komfort på særlige punkter, bør du også snakke med en specialist. Flere madrasser har komfortzoner, der kan give ekstra støtte til for eksempel skuldre eller lænd.

Sidst så bør din seng også matche din indretning, da soveværelset er blevet en integreret del af vores hjem.

Find forskellige senge her: http://www.sengespecialisten.dk/senge/

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *