Smarte adresse- og frankeringsetiketter til post

Smarte adresse- og frankeringsetiketter til post
Hold lettere styr på ting med etiketter (foto kontorting.dk)

Hold lettere styr på ting med etiketter (foto kontorting.dk)

På dit kontor er der sikkert mange breve, der ryger ind og ud hver dag. Vigtige breve fra alle mulige og vigtige breve, som I sender ud til jeres kunder. Selvom meget er digitaliseret, så bliver der stadig sendt mange breve. Som firma og virksomhed kan det være smart med adresse- eller frankeringsetiketter til jeres post.

Etiketter er klistermærker, som du nemt kan påføre din post eller bruge dem til at navnegive mapper og bøtter. Når du køber dem hos Kontorting, så køber du et ark klistermærkepapir, som du nemt kan lægge i din printer og printe adresser ud på. Papiret er i god kvalitet og passer til de fleste printere.

I Kontortings webshop, som du finder på www.kontorting.dk, finder du adresse- og frankeringsetiketter i mange forskellige størrelser og former. Du kan derfor både finde noget almindelige A4ark, større ark og ruller med adresse- og frankeringsetiketter.

Hurtig og nemt i printeren

Når du køber et A4ark til adresse- og frankeringsetiketter, så skal du bruge en skabelon på computeren til at lave etiketterne. Skabelonen findes i de fleste tekstbehandlerprogrammer. Den sikrer, at du holder adresse- eller frankeringsetiketterne i rette størrelse, som passer til etiketpapirets anmærkninger. Du kan også få papir, hvor du selv klipper adresse- og frankeringsetiketterne ud.

Når du har skrevet, hvad du ville i etiketprogrammet på computeren putter du etikettepapiret i printeren og printer adresse- og frankeringsetiketterne. Det kan være en god idé at lave et prøveprint, før du printer på etikettepapiret, da etiketpapir er dyre end almindelig papir.

Share

One Response »

  1. Pingback: Et godt affaldsstativ sikrer orden på kontoret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *