Tre indretningstips til balkoner

Tre indretningstips til balkoner
Indret som du vil (Foto Minaltan.dk)

Indret som du vil (Foto Minaltan.dk)

Nu er byggeriet efterhånden færdigt. Du har ventet i lang tid – føles det som om – på at din nye balkon stod klar, og nu er det ved at ske. Det er nu, du skal begynde at finde ud af, hvordan du gerne vil have balkonen til at se ud. Hvad skal der være på den? Hvordan vil du indrette den? Mens de sidste ting bliver gjort, har du tid til at snuse lidt rundt og finde ud af, hvilken stil du vil indrette balkonen i.

  • Vild jungle:
    Planter og blomster er altid smukt. I sommerhalvåret kan du vælge at lave en mindre junglesafari ud af altanen. Man skal selvfølgelig stadig kunne sidde der, men det forhindrer ikke, at du kan fylde balkonen med alskens blomster.
  • Tid til grill:
    Det hele afhænger jo af, hvad du gerne vil bruge din balkon til. Mange har også fået den lavet, fordi de mangler et sted at invitere vennerne på grillmad. Og det kan balkonen også bruges til. Tænk kreativt og få plads til nogle forskellige borde derude. BODUM har lavet en lille og flytbar grill, der sagtens kan huse de første mange bøffer, og så kan festen begynde.
  • Hyggekrogen:
    Alle har brug for et personligt rum, hvor de kan smække benene op og være alene. Det kan balkonen være. Find dig en stor og rummelig udendørsstol, fyld de med bløde puder og et tæppe. Tænd nogle udendørs lanterner og kryb sammen med en kop kaffe og en god bog.

Mangler du dit personlige rum? Læs mere om balkoner her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *