Viskestykker kan være brugskunst

Viskestykker kan være brugskunst
Udstyr køkkenet med flotte viskestykker (foto cahetu.com)

Udstyr køkkenet med flotte viskestykker (foto cahetu.com)

Viskestykker er noget vi alle sammen bruger i samtlige danske hjem. Vi bruger dem endda dagligt i modsætning til mange andre brugsgenstande i vores hverdag. Det vigtigste for et viskestykke er selvfølgelig at sugeevnen er i top. Det skal derfor helst være lavet af tyk bomuld. Mange danskere vasker desuden alt for sjældent deres viskestykker. Viskerstykkerne er potentielle bakteriebomber, fordi vi kører dem rundt på både rent og ikke altid helt rent service og køkkenoverflader. Desuden får de altid lov at hænge fugtigt, hvilket er gunstige vilkår for bakterier. Sørg for altid at få hængt dine viskestykker udstrakt efter brug, så de kan tørre hurtigt og optimalt.

Der har gennem mange år været tradition for billige ternede viskestykker fra IKEA, men i de seneste par år er samtlige store nordiske designbrands begyndt at lave viskestykker, som man bare må eje. Viskestykkerne er fyldt med smukke motiver, og de passer perfekt ind i den øvrige boligindretning. Det giver mening, for du skal kigge på dem hver dag. Desuden er det en fremragende gaveide.

Viskestykker af dansk design

Hay’s viskestykker har været populære længe. De kommer i et bokssæt med to neon-nuancer, hvilket gør dem helt unikke. By Nord er begyndt også at lave viskestykker med deres klassiske nordiske print. Lad dine viskestykker pryde med fjer, ulve, ugler og bjørne. Ferm Livings klassiske mønstrer går også igen på deres viskestykker, der er super dekorative i dit køkken. Lad dem hænge fremme, og de vil pynte gevaldigt. Du kan snildt vælge viskestykker, der matcher resten af dit hjem. Lad dem for eksempel matche med stuens puder.

Køb dine designede viskestykker her: cahetu.com

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *