Om Sitet

Alle skal have råd til et hjem. Det er vores mantra. Mennesker har brug for et hyggeligt sted, hvor de kan føle sig trygge, og hjemlig hygger kræver, at du kan indrette boligen, lige som du vil. Du skal kunne mærke, at du har sat dit præg på boligen. Møbler, madrasser, gardiner, viskestykker, puder og plaider. Det er ikke helt billigt at indrette et nyt hus. Men på dette site kan du finde en masse gode tilbud på kvalitetsvarer. Vi vil gerne hjælpe dig med at skabe din drømmebolig – uanset størrelsen på din pengepung.

Kvalitet før pris

Det virker måske lidt selvmodsigende. Men vi mener ikke, at du altid bare skal gå efter det billigste. Det er en balancegang at finde ud af, hvad der skal vægtes højest; pris eller kvalitet. Men vores erfaring er, at du bliver gladest for møbler, der har kvalitet – selv, hvis de koster lidt mere. De fleste ting til boligen er jo en langtidsinvestering. Hvis det er småt med pengene, foreslår vi i stedet, at du spreder de større løb lidt ud. Sofa, seng, madras og andre møbler skal du ikke købe på en gang. Så ender du med at stå med en masse bras, der falder sammen, så snart du bruger det. Fordel købene over længere tid, så du har råd til kvalitet. På dette site forsøger vi hele tiden at give dig de bedste tilbud på kvalitetsvarer. Gør dig selv – og din konto – den tjeneste at tjekke dem, før du køber stort ind til boligen.

Din personlighed i detaljen

Seng, reoler, skabe, fjernsyn, køkkenbord eller lænestol. Store ting, som du selvfølgelig skal have. Men det er som regel ikke her, at din personlige stil eller smag får lov at skinne igennem. Det er derimod i de små ting. Et viskestykke med nogle skægge farver, et sjovt motiv eller print på en pude. Det er her, man kan mærke og se, hvem der bor huset. Derfor skal der være plads i budgettet til detaljerne. Her på sitet kan du læse en masse indlæg, der netop handler om de små ting. Dem, der gør det hele personligt. Du kan læse om, hvilke stilgrene du kan indrette indenfor, eller finde gode tilbud på helt konkrete varer fra plaider til opbevaring. Også her er vi gået frem efter modellen; kvalitet før pris.

Har du selv gode idéer?

Målet med dette site er at hjælpe dig og andre brugere med at komme godt i gang med boligindretningen. Vi vil som sagt gerne, at alle har et hjem. Og vi gør vores til at hjælpe. Men vi har også brug for din hjælp. Brænder du inde med nogle gode råd, tips eller tilbud, du kender, så skriv endelig til os. Vi tager med glæde i mod feedback. Den hjælper os til at gøre din og andres oplevelse af sitet langt bedre. På forhånd tak.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *