Trænger du til en ny seng?

Trænger du til en ny seng?
Er det på tide at købe ny seng? (foto sengespecialisen.dk)

Er det på tide at købe ny seng? (foto sengespecialisen.dk)

De færreste af os skifter seng alt for ofte. Vi skiftede fra en barneseng til en ungdomsseng, så fik vi en ny seng, da vi stod og skulle flytte hjemmefra, og så måske igen, da man skulle flytte sammen med sin kæreste.

Men måske er det en god ide at skifte sin seng engang imellem, for den bliver som alt andet også slidt. Måske springer der en fjeder i sengen, eller også bliver den trykket lidt flad der hvor man har sin bagdel. I hvert fald kan det være rart med en ny seng, der kan give dig bedre komfort.

Står du og skal ud og investere i en ny seng, kommer der her et par gode råd, du kan tage med dig.

Se et udvalg af nye senge hos http://www.dunlopillo.dk/

3 gode råd til dig, der skal ud og købe en ny seng

  1. Køb den stor nok. Mange er som ung vandt til at sove på en 90, 120 og måske 140 meter seng, hvis man bor på et værelse. Men hvis man skal ud og købe en seng, man skal have mange år frem i tiden og dele med sin kæreste, ja så kan det være rart, at sengen er stor nok.
  2. Når man skal købe seng, skal man finde ud af, hvordan man sover bedst. Ligger man bedst i en meget blød seng, eller sover man bedre og får det bedre med ens ryg af, at få en seng der er noget mere hård. Mange af os sover faktisk i alt for bløde seng, og selvom det umiddelbart kan virke rart, kan det være dårligt for ryggen i længden.
  3. Find ud af, hvad du har behov for. Har du behov for at sidde og læse i sengen eller se TV? Så kan det være en god ide at købe en seng med et hovedstykke på, som man kan placere en række puder op ad og på den måde sidde og i sengen og læse.

Bliv stress fri med en god seng se mere her

Share

One Response »

  1. Pingback: En halvhøj juniorseng giver lyst, plads og tid til leg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *