Et godt affaldsstativ sikrer orden på kontoret

Et godt affaldsstativ sikrer orden på kontoret
Arkivskabe (foto: kontorting.dk)

Slut med at bruge en skuffe, i en snæver vending (foto: kontorting.dk)

I løbet af en dag, hvor der er massere af folk på arbejde, som hver især har deres vigtige opgaver at tage sig til, kan der godt blive en anelse rodet og beskidt. Det er ikke nødvendigvis fordi folk er særligt dårlige til at rydde op, det kan bare være at de bliver så opslugte af en opgave, at de glemmer at rydde op. Det kan man komme til livs, hvis man har den rette mængde af affaldsstativer, der indbyder, til at man kommer af med sit skrald det rette sted. På den måde, kræver det et minimum af indsats, at få skraldet af vejen.

Det er så meget nemmere med orden på nærområdet

Benytter man sig af en skraldepose af en vis størrelse, oppe i størrelse med almindelige sorte sække, kan det lynhurtigt blive en meget tung omgang, at være den, som bliver sat til at rende ud med skraldet. Det er ikke særligt godt for ryggen, at skulle stavre af sted med sådan en uhåndterlig pose med indhold som måske endda lækker en smule. Har man derimod et ordentlig affaldsstativ på hjul, er det væsentligt lettere at komme af med skraldet.

Et godt affaldsstiv, kan have mange forskellige kvaliteter. Det er meget normalt at de har hjul, så man kan flytte tunge skraldeposer rundt, uden det store besvær. Derudover findes der også affaldsstativer, som har et låg der kan vippes ved et tryk på en fodpedal. Det er en rigtig god idé, hvis man for eksempel smider madaffald ud i den pose som sidder i stativet. På den måde kan man udskyde tidspunktet, hvor der kommer fluer og andet ubehageligt i skraldeposen.

Et skraldestativ er uundværligt med papirhåndklæder

Har man valgt på arbejdspladsen, at have papirhåndklæder, i stedet for et almindeligt håndklæde, til at tørre hænderne i, så er det næsten uundværligt at have et affaldsstativ, til at komme af med papirhåndklæderne. De må nemlig under igen omstændigheder smides i toilettet, så der skal være let adgang til den rigtige mulighed.

 

www.kontorting.dk finder du det affaldsstativ du skal bruge

 

Se mere her, nedenfor

Smarte adresse- og frankeringsetiketter til post

En hverdag med overblik, en hverdag med overskud

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *