Et passivhus lover en sund symbiose mellem økonomi og klima

Et passivhus lover en sund symbiose mellem økonomi og klima
Passivhuse (foto: ltm.dk)

Passivhuse (foto: ltm.dk)

Hvem ville ikke leve et liv, hvor man ikke påvirkede miljøet eller det lokalområde man boede i. Hvis mennesket kunne leve i total symbiose med omverden, ville det være lidt som om, vi slet ikke var her. Selvfølgelig er der noget charmerende over, at mennesket afgiver spor. Det er det, der gør livet til noget meget mere end blot levet. Det giver det en betydning, at vi kan finde sporene af hinanden i for eksempel dagbøger, billeder eller kunstværker.

At tage sig af klimaet og økonomien

Men hvad med de klimamæssige spor? Er de ligeså charmerende for kloden og for pengepungen? Mange ville nok sige, at de ikke var det. Ligesom mange nok ville sige, at det ville være en god ide, at man undlod at påvirke kloden for bestandigt. Der er nemlig noget helt igennem klogt og fornuftigt i ikke at påvirke omverden på den måde, som vi ellers påvirker den på. Der er noget fornuftigt i at undlade at smide om sig med co2 og alt det, som brændsel og en hurtig livsstil fører med sig. Investerer man fornuftigt i et passivhus, investerer man samtidig også fornuftigt i en mulighed, der er værd at tænke over. Det er lidt som om, at verden åbner sig op på en helt ny måde, når først man investerer i et passivhus, der gavner pengepungen og kloden på en effektiv og smart måde.

En sund symbiose

Der er ikke noget bedre end at kunne leve sit liv i symbiose med en klode, der tydeligvis tager sig af, hvordan vi forbruger. Ved at investere i et passivhus, investerer man også i en fremtid for sine børn og deres børn. Det er helt igennem en fornuftig investering værd at tage med i mente. Passivhus er fremadsigtet, fornuftigt og genialt. Med et passivhus kommer man i kontakt med de sunde værdier.

 

Se på et smart passivhus her

 

Læs om et lavenergihus her:

Lavenergihuse holder dig varm på en vinterdag

Spar penge på dit hus’ el- og varmeregning

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *