Hay er gennemført design til det unge hjem

Hay er gennemført design til det unge hjem
Hay hjælper med at holde stilen (foto cahetu.com)

Hay hjælper med at holde stilen (foto cahetu.com)

Selvom Hay er et forholdsvist ungt designfirma i forhold til nogle af de mastodonter, der er på markedet, har firmaet virkelig slået sig fast med en gennemført stil, der især appellerer til de yngre designinteresserede. Hay møblerne kan for eksempel være et godt valg til den unge, der lige er flyttet hjemmefra og gerne vil bo med stil i sit eget hjem. Dermed ikke sagt, at produkterne fra Hay ikke vil passe ind i et hvilket som helst hjem.

Hays repertoire spænder vidt fra store møbler til mindre genstande, der nærmest kan betragtes som nips. Så du kan fylde hele dit hjem med lækre møbler og lækkert design. Borde, stole, tøjstativer og reoler er alle ganske anvendelige, og indenfor dette felt har Hay virkelig formået at skabe et design, der er originalt og unikt. Farverne er gerne mørke, eller møblerne kommer i naturfarver. Reoler i industrielt inspireret design af mørkt metal, eller stole der, helt modsat, er af bløde materialer. Der er noget for enhver smag.

Accessories til en organiseret hverdag fra Hay

Hvis vi bevæger os væk fra møbelafdelingen, er det værd at nævne, at Hay også gør i mere praktisk tilbehør. Her taler vi virkelig om gennemført stil, når notesbøger, gavepapir og endda ens tapeholder er udformet ud fra Hays karakteristiske stil. Så stort som småt, Hay har det, man vel kan kalde en helhedsløsning til dit hjem. Se de mange muligheder her

Hay vægter nemlig funktionaliteten i deres design. Det hele handler om at skabe en kollektion af praktisk anvendelige ting, der hjælper dig med at organisere dit liv med stil. Det hele bliver bare lidt mere indbydende, når det kommer i en smuk indpakning, så struktur behøver altså ikke at være en kedelig ting.

Læs flere artikler om Hay nedenfor:

HAY går ind for bæredygtige produkter

Hay viskestykker – funktionelle og flotte

Hay har nogle fine notesbøger, som du skal se på

 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *