Lamineringsmaskine er en mindemaskine

Lamineringsmaskine er en mindemaskine
Gem de vigtige ting (foto kontorting.dk)

Gem de vigtige ting (foto kontorting.dk)

Man kan blive hel svimmel af at tænke på, hvor mange papirer og den slags artikler, der passerer gennem ens liv. Man kan ligeledes blive svimmel af frygt og ærgrelse, når man tænker på, hvor mange af de papirer, der er blevet ødelagte eller forsvundet gennem ens liv.

Måske har du stadig mange af dem, men ikke får megen nydelse fra dem, fordi de ligger gemt nede i en kasse eller på bunden af en skuffe. Det er i det hele taget en misforstået måde, hvormed vi opbevarer vores skatte, i hvert fald de skatte som en tyv ikke ville hugge eller et forsikringsselskab ikke ville dække, nemlig de skatte, vi har fået fra folk, vi holder af. Det kan være digte, breve, billeder, tegninger, etc. Disse skatte bør blive taget op af deres ”kister” og lige en gang igennem en lamineringsmaskine, så overfalden bliver fin og beskyttet, hvorefter de er klar til at komme op på køleskabe, vægge, i scrapbøger, osv.

En lamineringsmaskine holder på det, vi holder af

Det er altså en lettelse at have mulighed for at kunne gemme disse vigtige papirer via laminering, sådan at de ikke forgår eller bliver væk ligeså let, som da de bare var blødt papir. Lamineringen stivner strukturen og beskytter materialet. Vigtigere endnu er den historie et stykke lamineret papir fortæller. Det fortæller en historie om, at det er en skattet ting, som ejeren holder meget nært sit hjerte. Ejeren holder så meget af det pågældende stykke papir, at han eller hun har sørget for at få det lamineret.

Det behøver dog ikke kun være sentimentale skatte, som man bruger en lamineringsmaskine til. Man kan med stor succes også bruge den til at laminere andre ting som f.eks. en kostplan, arbejdsplan, et inspirationscitat, idolbillede eller regnskab. Der er ingen grænser for, hvad der giver mening at komme i en lamineringsmaskine. Du tænker måske, at det godt kan være, at laminering er smartere end nøgent papir, men at det ikke er smartere end at opbevare papirerne på din computer. Men hvad er så forskellen på dét og på at have dine papirer begravet i en mørk kiste, hvis du gerne vil have disse papirer fremme, så de kan bringe ekstra glæde eller overblik ind i dit liv?

Find en lamineringsmaskine her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *