Senge er mere end blot et sted at sove

Senge er mere end blot et sted at sove
Hvis der er plads, så gå efter en stor blød seng (Foto Tempur)

Hvis der er plads, så gå efter en stor blød seng (Foto Tempur)

Boligmangel er et stort problem for mange studerende, når de endelig er kommet ind på deres drømmeuddannelse. Mange står på venteliste til et kollegieværelse lang tid efter semesterstart, nogle må bo på en nærliggende campingplads, mens andre må sige ja til alt for dyre værelser med alt for lidt plads. Selv kollegieværelser, der trods den billige huslejer, har ikke mange kvadratmetre at gøre godt med.

Det er så her sengen kommer ind i billedet. Hvis du bruger sengen til andet end en soveplads, kan pladsmanglen synes meget mere overskuelig. Den kan blandt andet forvandles til en sofa på ingen tid. Det kan du gøre ved at købe et smart sengetæppe og masser af puder, der gør sengen behagelig at sidde i. Hvis du absolut ikke kan undvære et fjernsyn, kan du investere i et, der kan hænge på væggen, og dermed har du fikset din helt egen stue.

En køjeseng er en løsning på pladsmangel

En anden mulighed kan være at erhverve sig en køjeseng. De laves ikke så grimme i dag, som du husker det fra din barndom, og kan tilmed fås som dobbeltseng. Det smarte med en køjeseng er, at den ikke optager ret meget gulvplads. På denne måde er der plads til et skrivebord, hvor du kan sidde og svede over de mange lektier, der venter dig på dit nye studie.

Se forskellige typer af senge her!

Share

2 Responses »

  1. Pingback: Vælg gardiner efter din stil

  2. Pingback: Topmadrassen skal passe til dig og ikke omvendt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *