Spar penge på dit hus’ el- og varmeregning

Spar penge på dit hus’ el- og varmeregning
Det kan svare sig at få et lavenergihus der holder på varmen (foto ltm.dk)

Det kan svare sig at få et lavenergihus der holder på varmen (foto ltm.dk)

Hvordan ser dine boligdrømme ud? Du er måske typen, der gerne vil bestemme selv og ikke overtage et gammelt hus, hvor det hele skal istandsættes? Så er du sikkert også typen, der gerne vil bygge dit eget hus. På ltm.dk kan du få hjælpe til at designe og bygge dit helt eget hus. Så bestemmer du, hvordan det hele skal være.

Når du skal til at bygge hus, så skal du huske at tænke økonomisk. Det kan godt være, du ikke synes, det er den sjoveste del af byggeprojektet, men det kan blive ganske sjovt i sidste ende. Når du står med din første el- og varmeregning i hånden og kan smile af de flotte tal på bundlinjen og sammenligne med din nabos gamle hus, hvor tallene er utrolig høje, og hvor ingen rigtig kan regne ud, hvor der er utæt.

LTM kan hjælpe dig, lige fra du har en drøm om at bygge hus, til du står med nøglerne til dit nye hus. Det er et arkitekt- og byggefirma, og de er specialister i at bygge lavenergihuse.

Et fremtidssikret lavenergihus

Selvom du får et lavenergihus, kan de stadig godt være rigtig fleksibelt. Det betyder ikke noget, hvilken type hus du vælger, for LTM kan opføre et hvilket som helst hus som lavenergihus.

LTM tager dine boligønsker om energirigtig tænkning med i designet af huset. De kan rådgive de rigtige vinduesløsninger og alternativ opvarmning, der er energivenlig.

Et lavenergihus er et fremtidssikret hus, og LTM kan opføre din husdrøm som et LTM lavenergihus efter 2015 eller 2020 standarterne.

Find mere information og inspiration til huse her:

Gør det praktisk og enkelt med et funkis hus

Der er mange veje til et nyt hus

Arkitekttegnede huse – fordelagtige for samfund og borgere

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *